Xvnc + XIE

Sharma, Shashi Shashi.Sharma "at" brooks.com
Fri, 29 Mar 2002 17:33:38 +0000


I took the tightvnc code and modified config/cf/vnc.cf 
#define BuildXIElib YES
Added the XIE directory from XFree86 3.3.2 src tree to the Xvnc tree and
build it.
I was able to compile everything cleanly but when I run Xvnc,  the xdpyinfo
does not show XIE extension. What else I have to do to make enable the  XIE
extension ? 
Maybe, I am doing something really stupid I dont know much abt XServer code
so thats a strong possibility. 
If you can give me some pointers that will be very helpful. 
Thanks
-shashi 

-----Original Message-----
From: Roger Pray [mailto:roger.pray "at" bassett.org]
Sent: Friday, March 29, 2002 7:51 AM
To: vnclist
Subject: Novell and VNC


Has anyone ever experienced any issues with VNC and Novell networks?  We
have noticed a few of our outlying locations on our Wan seem to be
running extremely slow on running the Novell login script.

These PC's are Celeron 500MHz+, 128MB Ram+ - and the only major change
has been adding VNC.

Any information is appreciated.

Thanks.

Roger
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, mail majordomo "at" uk.research.att.com with the line:
'unsubscribe vnc-list' in the message BODY
See also: http://www.uk.research.att.com/vnc/intouch.html
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, mail majordomo "at" uk.research.att.com with the line:
'unsubscribe vnc-list' in the message BODY
See also: http://www.uk.research.att.com/vnc/intouch.html
---------------------------------------------------------------------