Password/Registry Blank on Reboot

JoeHughes@manx.net JoeHughes "at" manx.net
Thu, 30 Nov 2000 09:10:41 +0000


Hi,

I've recently installed VNC and think it is an excellant piece of software. I
have read many emails and the FAQ on installing it across multiple machines,
which to a point I have achieved.

I am running a central network logon batch file, which when ran creates the
appropriate directories, copies the programs files, copies the DLLs, does
winvnc.exe - install, and finally enters the password entries into the
registry. (From USERS\.DEFAULT & HKEY_LOCAL.. & HKEY_CURREN...)

When you run the batch file it works fine, installs the service, starts the
service up successfully, and launches. The desired password (from reg
settings) is present when you connect, and the client-server connection is
successful. However, on a reboot the user is presented with a message that the
password is blank and WinVNC cannot run without one etc etc..

I know this is something to do with the registry settings. Currently I am
adding the settings from a .reg file using "regedit -s test.reg"

I hope someone can help or tell me where i am going wrong. The platforms are
Win9X Machines.

Thanks in advance.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, send a message with the line: unsubscribe vnc-list
to majordomo "at" uk.research.att.com
See also: http://www.uk.research.att.com/vnc/intouch.html
---------------------------------------------------------------------